هیأت خادم الشهدا

متوسلین به کریمه اهل بیت علیها السلام

هیأت خادم الشهدا

متوسلین به کریمه اهل بیت علیها السلام

طبقه بندی موضوعی
جنگ دفاع مقدس
كلمه جايگذين عكس
كلمه جايگذين عكس
كلمه جايگذين عكس
كلمه جايگذين عكس
كلمه جايگذين عكس
اسلايدر تصاوير

۱۵ مطلب در فروردين ۱۳۹۴ ثبت شده است

شهید هفته-شهید محمود برجعلی زاده

هیئت خادم الشهداء | يكشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۴، ۰۴:۲۳ ب.ظ

شهید محمود برجعلی زاده

تولد: عصر روز پنج‌شنبه، چهارم فروردین‌ماه 1339ش، مطابق با 26 ماه مبارک رمضان سال 1379 ه.ق.

محل تولد:شهر مقدس قم، کوچه حرم‌نما (یکی از کوچه‌های قدیمی شهر قم).

محمود، نزدیک به چهارسال به تحصیل علوم دینی و زبان عربی مشغول شد و کتاب‌هایی از قبیل جامع‌المقدمات و سیوطی و مغنی را فرا گرفت. در این زمان که وی دوران بلوغ خود را سپری می‌کرد، تصمیم گرفت تا در مخارج خانواده، کمک‌خرج پدر باشد، یا این‌که حداقل مخارج روزمره مربوط به خویش را تأمین کند. از این‌رو، وی مشغول به کارهایی از قبیل کار در شرکت و حتی نقاشی ساختمان و کشاورزی می‌شود. در همین ایام بود که وی علاقه وافر خود را به ورزش‌ احساس کرد. در ابتدا به ورزش ژیمناستیک و پرورش اندام ممارست داشت و سرانجام به ورزش‌های رزمی؛ هم‌چون جودو و کاراته روی آورد.

 

پیوستن به کمیته انقلاب اسلامی پس از فرمان امام رحمةالله‌علیه، مبارزه با قاچاق اسلحه و مواد مخدر و دستگیری مفسدین در ادامه فعالیت‌های انقلابی او بود. نکته جالب توجه در مبارزات وی این بود که تا مفسدین از سلاح گرم استفاده نمی‌کرد، ایشان هم فقط از نیروی ورزشی و رزمی استفاده می‌کرد. در حالی‌که مسلح به سلاح گرم بود.

 

هنگامی‌که سرزمین افغانستان زیر چکمه‌های ظلم و جور نوکران و مزدوران حزب حاکم بر این سرزمین، رنگ خون به خود گرفته بود، تصمیم می‌گیرد به یاری مردم مستضعف و مظلوم افغان بشتابد و سرانجام در اواخر مهرماه سال 1358 از طرف حزب حرکت اسلامی افغانستان به آن‌جا اعزام می‌گردد. او در گروه فائزون با نام مستعار ابوجابر، فداکاری‌ها و رشادت‌های زیادی از خود نشان می‌دهد که متعاقباً در مطلبی تحت‌عنوان خاطرات یا نامه‌های شهید آورده خواهد شد.

 

در اوایل سال1359 به مناطق کردستان اعزام می‌شود و با کمک برادران سپاهی و برادران کرد مسلمان، در پاکسازی و دفع اشرار آن منطقه همت می‌گمارد. پس از قائله کردستان و بازگشت به قم، از آن جایی که همیشه در پی آن بود که با به‌دست‌آوردن علم و تجربه بیش‌تر، به‌ویژه در بُعد نظامی، کارآیی خود را در جهت خدمت به اسلام و مسلمین افزایش دهد، تصمیم می‌گیرد که طرز کار با سلاح‌های سنگین را نیز فرابگیرد و در اولین فرصت پیش‌آمده، برای آموزش توپخانه به اصفهان اعزام می‌شود و پس از دوماه فراگیری روش کار سلاح‌های سنگین و فنون مربوط به آن در تابستان 1359 به قم مراجعت نمود.

در اواسط پاییز1360، مدیریت داخلی پادگان امام حسین علیه‌السلام به وی واگذار می‌شود و او علاوه بر کارهای اداری، به آموزش رزمندگان اعزامی به جبهه نیز می‌پرداخت. وی پس از مدتی در بازگشت مجدد خود به قم، در زمستان 1360، محافظت از بیت آیةالله مشکینی امام‌جمعه قم، به عهده وی گذاشته شد

 

عصر روز اول فروردین‌ماه 1361، فرمان حرکت به سوی دشمن و محل‌های درگیری صادر می‌شود. محمود با روحیه عالی افراد تحت فرماندهی خود را برای آغاز عملیات سازمان می‌دهد.

 

حدود ساعت ده‌وسی دقیقه روز دوم فروردین‌ماه 1361، برادر محمود برجعلی‌زاده، پس از استقامت بسیار در حالی‌که هنوز لبانش به ذکر و تکبیر در حرکت بود، بر اثر شدت جراحات و خونریزی بسیار در حالی‌که هنوز وسیله نقلیه مجروحین از منطقه عملیاتی خارج نشده بود به درجه رفیع شهادت نائل شد و به لقاءالله می‌پیوندد. پیکر پاکش پس از چند روز به قم منتقل شده و در بعد از ظهر روز هشتم فروردین، مصادف با شب شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، پس از تشییع باشکوه و طواف گرد ضریح مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، به همراه شهدای دیگر در گلزار شهدای شیخان قم، به خاک سپرده شد.                       

                        روحش شاد و راهش پررهرو باد

   واحد شهدا- هیات خادم الشهداء

  • هیئت خادم الشهداء

گزارش تصویری-به همراه صوت مراسم هفتگی 28/1/1394

هیئت خادم الشهداء | يكشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۴، ۰۳:۵۱ ب.ظ
  • هیئت خادم الشهداء

اعمال ماه مبارک رجب

هیئت خادم الشهداء | يكشنبه, ۳۰ فروردين ۱۳۹۴، ۰۳:۱۶ ب.ظ

در اهمیت ماه رجب همین بس که پیامبر اکرم(ص) فرمودند: ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهى که حرمت و فضیلت به آن نمى‏رسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است کسى که یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودى خدای بزرگ می‌شود و غضب الهى از او دور می‌شود و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته شود.

امام موسی کاظم(ع) در یک روایتی در باب اهمیت ماه رجب‌المرجب فرمود: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال، از او دور شود و هر کس سه روز از آن را روزه بگیرد، بهشت بر او واجب می‌شود، همچنین فرمود: رجب نام نهرى است در بهشت که از شیر سفیدتر و از عسل شیرین‏تر است، هر کس یک روز از رجب را روزه بگیرد، البته از آن نهر بیاشامد.

برای این ماه خدا اعمال مختلفی ذکر شده است که در ادامه به برخی از آن‌ها اشاره می‌شود:

*اعمال شب اول ماه رجب

-از رسول خدا(ص) نقل شده است که به هنگام رؤیت هلال ماه رجب، این دعا را مى‌خواند: «اَللّـهُمَّ اَهِلَّهُ عَلَیْنا بِالاْمْنِ وَالاْیمانِ وَالسَّلامَةِ وَالاْسْلامِ رَبّى وَرَبُّکَ اللهُ عَزَّوَجَلَّ»؛ خدایا این ماه را بر ما به امنیت و ایمان و سلامت و دین اسلام نو کن، پروردگار من و پروردگار تو (اى ماه) خداى عزوجل است و همچنین از آن حضرت نقل شده است که وقتى هلال ماه رجب را مى‌دید، مى‌فرمود: «اَللّـهُمَّ بارِکْ لَنا فى رَجَب وَشَعْبانَ، وَبَلِّغْنا شَهْرَ رَمَضانَ، وَاَعِنّا عَلَى الصِّیامِ وَالْقِیامِ، وَحِفْظِ اللِّسانِ، وَغَضِّ الْبَصَرِ، وَلا تَجْعَلْ حَظَّنا مِنْهُ الْجُوعَ وَالْعَطَشَ»؛ خدایا برکت ده بر ما در ماه رجب و شعبان و ما را به ماه رمضان برسان و کمکمان ده براى گرفتن روزه و شب زنده‌دارى و نگهدارى زبان و پوشیدن چشم و بهره ما را از آن ماه تنها گرسنگى و تشنگى قرار مده.

- غسل کردن: سیّد بن طاووس مى‌گوید در کتب «عبادات» روایتى از رسول خدا (ص) یافتم که آن حضرت فرمود: هر کس ماه رجب را درک کند و در اول، وسط و آخر آن، غسل کند همانند روزى که از مادر متولد شده، از گناهان خارج شود (و پاک شود).

- زیارت امام حسین(ع) در این شب فضیلت بسیار دارد.

- بعد از نماز مغرب، 20 رکعت نماز بخواند (هر دو رکعت به یک سلام) و در هر رکعت یک بار سوره «حمد» و یک بار سوره «توحید» بخواند، رسول خدا(ص) در پاداش این عمل فرمود: هر کس چنین کند، به خدا سوگند خودش، خانواده‌اش، مالش و فرزندانش محفوظ بمانند و از عذاب قبر پناه داده شود... و در قیامت به سرعت از صراط بگذرد.

-بعد از نماز عشا، دو رکعت نماز به ‌جا آورد، در رکعت اول «حمد» و «الم نشرح» را یک مرتبه و سوره «توحید» را سه مرتبه بخواند و در رکعت دوم، سوره‌هاى «حمد»، «الم نشرح»، «توحید» و «معوّذتین» (سوره‌هاى ناس و فلق) را یک‌ بار بخواند و پس از سلام 30 مرتبه بگوید: «لا اله الاّ الله» و 30 مرتبه «صلوات» بفرستد، رسول اکرم(ص) فرمود: کسى که این عمل را انجام دهد، خداوند گناهانش را مى‌آمرزد و از گناه پاک مى‌شود.

- 30 رکعت نماز بخواند، (هر دو رکعت به یک سلام) در هر رکعت یک مرتبه «حمد» و یک مرتبه «کافرون» و سه مرتبه «توحید» را بخواند. در روایتى رسول خدا(ص) فرمود: هر مرد و زن مؤمنى چنین کند، خداوند تمام گناهان کوچک و بزرگ وى را مى‌آمرزد و تا سال بعد، خداوند نامش را در فهرست «نمازگزاران» مى‌نویسد و از نفاق پاک مى‌شود.

- احیاى شب اول ماه رجب: شیخ طوسى در «مصباح المتهجّد» از امام صادق(ع) از جدش از امیرمؤمنان على(ع) نقل کرده است که آن حضرت دوست داشت که در چهار شب از شب‌هاى سال، فارغ از هر چیز، به عبادت بپردازد شب اوّل ماه رجب، شب نیمه شعبان، شب عید فطر و شب عید قربان، در حدیثى دیگر، از امام صادق(ع) نقل شده است که «تا مى‌توانى بر احیاى شب‌هاى عید فطر، عید قربان و... شب اول رجب مراقبت کن.

- خواندن دعایى که از امام جواد(ع) نقل شده است که فرمود: مستحب است انسان، در شب اول رجب، با این کلمات، دعا کند: «اَللّـهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِاَنَّکَ مَلیکٌ، وَاَنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء مُقْتَدِرٌ، وَاَنَّکَ ما تَشآءُ مِنْ أَمْر یَکُونَ اَللّـهُمَّ اِنّى اَتَوَجَّهُ اِلَیْکَ بِنَبِیِّکَ مُحَمَّد نَبِىِّ الرَّحْمَةِ، صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ، یا مُحَمَّدُ یا رَسُولَ اللهِ، اِنّى اَتَوَجَّهُ بِکَ اِلَى اللهِ رَبِّکَ وَرَبِّى لِیُنْجِحَ بِکَ طَلِبَتى»

*اعمال روز اول رجب

- روزه: روایت شده که حضرت نوح(ع) در این روز به کشتى سوار شد و به کسانى که همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر کس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود .

-غسل

-زیارت امام حسین(ع): از امام جعفر صادق(ع) روایت شده است که هر کس امام حسین(ع) را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد.

*اعمال مشترک این ماه

این اعمال که مخصوص روز معینى نیست، بلکه در تمام ماه انجام مى‌شود، بسیار است؛ از جمله:

-در تمام ماه رجب، این دعا را بخواند: «یا مَنْ یَمْلِکُ حَوآئِجَ السّآئِلینَ، ویَعْلَمُ ضَمیرَ الصّامِتینَ، لِکُلِّ مَسْئَلَة، مِنْکَ سَمْعٌ حاضِرٌ وَجَوابٌ عَتیدٌ، اللّـهُمَّ وَمَواعیدُکَ الصّادِقَةُ واَیادیکَ الفاضِلَةُ، وَرَحْمَتُکَ الواسِعَةُ فَاَسْئَلُکَ اَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّد وَآلِ محمد، واَنْ تَقْضِىَ حَوائِجى لِلدُّنْیا وَالاْخِرَةِ، اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء قَدیرٌ».

-همچنین رسول خدا(ص) فرمودند: هر کس در ماه رجب صد مرتبه بگوید «أَسْتَغْفِرُ اللّهَ الَّذِی لا إلهَ إِلاّ هُوَ، وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَأَتُوبُ إِلَیْهِ» و در پایان صدقه‌اى بدهد، خداوند کارش را به رحمت و مغفرت پایان دهد و هر کس 400 مرتبه آن را بگوید فضیلت شهیدان را دارد، همچنین ایشان فرمود: کسى که در ماه رجب هزار مرتبه «لا اِلهَ اِلاَّ اللّه» بگوید، خداوند براى او حسنات فراوانى مى‌نویسد.

در روایتى آمده است: «هر کس در ماه رجب، در وقت صبح، 70 مرتبه و شبانگاه نیز 70 مرتبه بگوید اَسْتَغْفِرُ اللّهَ وَأَتُوبُ اِلَیْهِ و پس از آن، دست‌ها را بلند کند و بگوید أَللّهُمَّ اغْفِرْلی وَ تُبْ عَلَىَّ اگر در همان ماه رجب بمیرد، خداوند از او راضى خواهد بود...».

-در طول این ماه هزار مرتبه بگوید «اَسْتَغْفِرُ اللّهَ ذَاالْجَلالِ وَالاْکْرامِ مِنْ جَمیعِ الذُّنُوبِ وَالاْثامِ» تا خداوند رحمان وى را بیامرزد.

-سیّد بن طاووس در «اقبال» فضیلت فراوانى براى خواندن سوره «توحید» در ماه رجب نقل کرده است. از جمله از رسول خدا(ص) روایت کرده است که هر کس با نیت پاک در ماه رجب، 10 هزار مرتبه سوره «توحید» را بخواند، وارد عرصه قیامت شود در حالى که از گناه پاک باشد مانند روزى که از مادر متولد شده است و 70 فرشته به استقبال او مى‌آیند و به وى بشارت بهشت را مى‌دهند، همچنین آن حضرت براى هزار بار خواندن سوره «توحید» در این ماه و حتى صد بار نیز پاداش زیادى ذکر کرد.

-در روایتى از رسول خدا (ص) نقل شده است که آن حضرت فرمود: «هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بدارد و چهار رکعت نماز بگزارد (هر دو رکعت با یک سلام) و در رکعت اول صد مرتبه «آیة‌الکرسى» بخواند و در رکعت دوم دویست مرتبه «توحید»، پیش از مردن جاى خود را در بهشت مى‌بیند و یا دیگرى جاى او را ببیند (و براى او توصیف کند)».

- دعایی را که از امام صادق(ع) روایت شده، خوانده شود: «خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِکَ وَخَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَکَ وَضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِکَ وَأَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَکَ بَابُکَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَخَیْرُکَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَفَضْلُکَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَنَیْلُکَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَرِزْقُکَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاکَ وَحِلْمُکَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاکَ عَادَتُکَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَسَبِیلُکَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِینَ وَارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِینَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَاغْفِرْلِى یَوْمَ الدِّینِ».

  • هیئت خادم الشهداء

جلسه هفتگی هیات

هیئت خادم الشهداء | پنجشنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۴، ۱۱:۵۸ ق.ظ

هیات خادم الشهدا

متوسلین به کریمه ی اهلبیت(سلام الله علیها)

سخنران:حجه الاسلام سعد آبادی

موضوع : دعـــــــا

همراه با مدیحه سرایی مداحان اهلبیت(سلام الله علیهم)

جمعه 28/1/سال دولت و ملت،همدلی و همزبانی-بعد از نماز عشا

مسجد امام حسن مجتبی(علیه السلام)

به یاد شهید محمود برجعلی زاده

  • هیئت خادم الشهداء

گزارش تصویری عیادت از پیرغلام اباعبدالله الحسین (علیه السلام)

هیئت خادم الشهداء | سه شنبه, ۲۵ فروردين ۱۳۹۴، ۱۲:۳۵ ب.ظ

 

جمعی از نمازگزاران مسجد امام حسن مجتبی (ع) یکشنبه شب هفته جاری

از پیر غلام حضرت اباعبدالله الحسین، استاد حیدر بغدادی،عیادت کردند.

لازم بذکر است ایشان چند سالی است دچار عارضه ی دیابت شدند.

از خداوند متعال،بهبودی کامل و سلامتی روزافزون را برای استاد حیدر خواستاریم.

  • هیئت خادم الشهداء

گزارش تصویری جشن میلاد حضرت مادر(سلام الله علیها)

هیئت خادم الشهداء | شنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۴، ۱۱:۰۷ ق.ظ

 

  • هیئت خادم الشهداء

دانلود فایل صوتی مراسم جشن میلاد حضرت مادر (سلام الله علیها)

هیئت خادم الشهداء | شنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۴، ۱۰:۴۵ ق.ظ
  • هیئت خادم الشهداء

چکیده بیانات گهربار استاد محمدی

هیئت خادم الشهداء | شنبه, ۲۲ فروردين ۱۳۹۴، ۱۰:۲۷ ق.ظ

تمام صفات خداوند بی نهایت است و هیچ حد و حدودی ندارد.و لله خزائن السموات و الارض.

تک تک صفات خداوند بی نهایت است.علم، رحمانیت،ثروت.......
پنج تا از صفت از صفات خدا را ما باید خیلی به آن دقت داشته باشیم.
1)خداوند داناست، تک تک نیازهای اصلی ما را می داند.
2)خداوند متعال تواناست، قدرت انجام هر کاری را می تواند داشته باشد.اذا اراد الله کن فیکون
3)خداوند متعال، داراست؛به تعداد پیامبرانش به هر کس میتواند نعمت عطا کند.
4)خداوند متعال بخشنده است،خداوند 124 هزار پیغمبر خلق کرده، یکی از آن بزرگواران بخیل نبودند.
امام رضا (ع) فرمودند: السخی قریب من الله، قریب من الجنه،قریب من الناس و بعید من النار.

سخاوتمند به خدا نزدیک است،به رضوان الهی نزدیک است،به مردم نزدیک است و از آتش جهنم دور است.

حتی اگر کسی ایمان هم نداشته باشد،خداوند به خاطر سخاوتش از او دستگیری میکند.

5/خداوند مهربان و رحیم است و کینه ی هیچ کس را در دل نمی گیرد.

خداوند اگر نامهربان بود،فقط باید به آنهایی که شیعه ی مخلص دوازده امامی هستند روزی میداد.

حالا با این پنج صفتی که از خداوند ذکر کردیم،چرا گاهی اوقات حاجتی که از خدا داریم استجابت نمی شود؟

این که می گویند "مصلحت" نبوده به چه معناست؟

وقتی مصلحت ما نیست یعنی "ظرفیت" ما پایین است که آن حاجت برآورده نشده.

از همه ی صفات خدا اگر بخواهیم سهم بیشتری داشته یاشیم چه کار باید بکنیم؟

اصلا از این صفات چقدر سهم ماست؟جواب این است،هر کس به اندازه ظرفیتش

رئیس فرقه ی بهائیت،کسی بود که میرفت بالای پشت بوم زیر آفتاب داغ شروع میکرد به

زیارت عاشورا خوندن با صد لعن و صد سلام. اما ظرفیتش پایین بود، کارش به جایی رسید که اول ادعای امام زمان کرد،بعد ادعای پیامبری کرد، آخر سر هم گفت من خدا هستم که دیگه کارش خیلی خراب شد به درک واصل شد.
حال چه عواملی ظرفیت انسان را افزایش میدهد و روح انسان را تقویت میکند؟
اگر آنچه را که خداوند به ما عطا کرده، ببینم و قدر دان و شاکر نعمت ها باشیم مو جب افزایش ظرفیت انسان میشود.


"حجه الاسلام و المسلمین استاد محمدی"

1/21/سال دولت و ملت،همدلی و همزبانی

 

  • هیئت خادم الشهداء

مراسم جشن میلاد حضرت مادر(سلام الله علیها)

هیئت خادم الشهداء | پنجشنبه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۴، ۰۷:۵۲ ب.ظ

مراسم هفتگی هیات خادم الشهدا

با سخنرانی خطیب توانا استاد محمدی

و مولودی خانی مادحین اهلبیت(علیهم السلام)

جمعه 21/1/سال دولت وملت،همدلی و همزبانی

بلافاصله بعد از نماز عشا

قم-بلوار 15 خرداد کوی 25 مسجد امام حسن مجتبی(علیه السلام)

  • هیئت خادم الشهداء

ولادت حضرت فاطمه (سلام الله علیها) مبارک

هیئت خادم الشهداء | پنجشنبه, ۲۰ فروردين ۱۳۹۴، ۰۷:۴۶ ب.ظ

امیرالمؤمنین درباره فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها فرمود: «ما اغضبنی و لا خرج من امری.»

یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد.

فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها با آن عظمت و جلالت، در محیط خانه، یک همسر و یک زن است؛ آن‌گونه که اسلام میگوید.

آن عبادتش؛ آن فصاحت و بلاغتش؛ آن فرزانگی و دانشش؛ آن معرفت و حکمتش؛ آن جهاد و مبارزه‌اش؛ آن رفتارش به عنوان یک دختر؛

آن رفتارش به عنوان یک همسر؛ آن رفتارش به عنوان یک مادر؛ آن احسانش به مستمندان،

که وقتی پیغمبر پیرمردِ مستمندی را به درِ خانه امیرالمؤمنین فرستاد که «برو حاجتت را از آنها بخواه»،

فاطمه زهرا سلام اللَّه علیها تخته پوستی را که حسن و حسین روی آن میخوابیدند و به عنوان زیرانداز فرزندان خود در خانه داشت و

چیزی جز آن نداشت، به سائل داد و گفت «ببر بفروش و از پول آن استفاده‌کن!» این، شخصیت جامع‌الاطراف فاطمه زهراست.

این، الگوست. الگوی زن مسلمان این است.

امام خامنه ای (حفظ الله)

  • هیئت خادم الشهداء